Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Olası yangın veya rastgele bir muhatara yerinde binayı kısa sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları mimarilmaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını yangın kapısı engellemeye yardımcı olabilir.

Alanında bilirkişi ve sertifikalı menşeçılarımızın katkıları ile her projeye şık yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan azca yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya abra kaybı kabil şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapsı montajı baştan sona hevesli şekilde bünyelması gereken ve imalatta falsosuz şekilde ortaya çıhun üründe günah kuruluşlmaması müstelzim bir maslahatlemdir.

Ancak, yangın kapısı vandözları arasında fiyat farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, onat fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri faziletli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu acil çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page